vrhunski materiali za vaš dom
info@stirodur.com
051 677 470
051 677 471

Proizvodi

proizvodi

MALTE ZA ZIDANJE

Malte za zidanje nosilnih in pregradnih sten, malte za zidanje sten visokih statičnih zahtev, malte za zidanje in fugiranje sten iz fasadne ali silikatne opeke ter kamna, malte za zidanje sten iz porobetona, malte za pritrjevanje slemen.

CEMENTNI OBRIZGI

Vezni sloj med steno in opeko, poroopeko, betonskimi bloki, kamnom, lesno-cementnimi ploščami, podložnim ometom. Namenjeni za notranja in zunanja dela.

CERTIFICIRAN FASADNI SISTEM-TERMOZOL

Je ekološko sprejemljiv toplotno-izolacijski sistem fasade s ploščami iz ekspandiranega (EPS) polistirena, namenjenega toplotni in zvočni zaščiti novogradnje in starih objektov.

PODLOŽNI OMETI

Apneno- cementni ometi za ročno in strojno ometavanje sten in stropov glajene ali filcane teksture.

LEPILA ZA KERAMIKO IN KAMEN

Za lepljenje notranje in zunanje stenske in talne keramike, kamna, marmorja, granita, mozaika, betonskih in teraco ploščic. Primerna za lepljenje ploščice na ploščico, lepljenje keramičnih ploščic za talno ogrevanje, v industrijskih prostorih, na terasah, balkonih, prostorih izpostavljenih vlagi in temperaturnim razlikam. Lepila so ugodna za sanacijska dela.

STENSKE IZRAVNALNE MASE

Za fino glajenje notranjih in zunanjih sten, primerna tudi za sanacijska dela. Odlično zapolnijo razpoke in luknjice na podlagi. Velika možnost izvedbe različnih reliefnih tekstur.

ZAKLJUČNI FASADNI OMETI

Za zaključno zaščitno-dekorativno obdelavo notranjih in zunanjih sten zglajene, zaribane, rižaste in žlebaste teksture. V ponudbi so mineralni, akrilni, silikatni in silikonski fasadni ometi. Lastnosti: visoka paropropustnost, izredno dekorativno, fungicidno/algicidno delovanje.

FASADNE IN NOTRANJE BARVE

Fasadne barve: odporne proti vremenskim vplivom, širok spekter barvnih tonov, fungicidno/algicidno delovanje, okolju prijazno. Primerne za zaščitno-dekorativno obdelavo fasadnih sten, za sanacijska in restavracijska dela. Notranje barve: za pleskanje sten in stropov.

IZDELKI ZA IMPREGNACIJO

Za impregnacijo in hrapavljenje podlage pred nanosom barvnih mineralnih, akrilnih, silikatnih in silikonskih zaključnih ometov.

SANACIJA IN RESTAVRACIJA

Izdelki iz tega segmenta starim fasadam povrnejo sijaj, dajo lepoto posebnih tekstur, nudijo dobro paropropustnost in so visoko učinkoviti. Primerni za sanacijo notranjih in zunanjih vlažnih sten.
© XPS d.o.o. | O piškotkih